Grönare gårdar

verktyg

Om Grönare gårdar

Grönare gårdar erbjuder tjänster inom trädgårdsskötsel, rådgivning och plantering. Vi anordnar även kurser, utbildningar och föreläsningar inom trädgårdsområdet.

Företaget grundades hösten 2012 av Johan Jancke, som driver företaget. Företaget har sedan dess vuxit snabbt och skapat sig en fast kundkrets med nöjda kunder. Johan har en bakgrund inom trädgårdsbranschen och har arbetat som såväl trädgårdsmästare, trädgårdsskribent, föreläsare, trädgårdsrådgivare och inköpare av trädgårdsväxter. Bland Johans tidigare arbetsgivare återfinns företag som Rosendals trädgård, Blomsterlandet, Plantagen och tidningen Allt om Trädgård.


Grönare gårdar är det personliga trädgårdsföretaget med stor trädgårdskunskap. Vi arbetar alltid snabbt och med precision. Då vi är ett litet företag så har vi alltid full kontroll över våra uppdrag och vi anlitar inga underentreprenörer utan utför alltid arbetet själva. Detta för att ge dig som kund bästa service och kvalitet och en personlig relation. Om det finns särskilda önskemål eller skulle vara några synpunkter så är det korta kommunikationsvägar.

Vi är ett komplett företag inom trädgårdsservice och arbetar idag framförallt med tjänster som:

  • Beskärning av fruktträd och buskar.
  • Plantering 
  • Trädgårdsskötsel (häckklippning, gräsklippning, gödsling, vattning, osv).
  • Trädgårdsrådgivning
  • Kurser och föreläsningar

Våra kunder är framförallt privatpersoner, men även företag och bostadsrättsföreningar. De flesta av våra kunder är stamkunder som vi besöker allt ifrån några gånger per år till varje vecka. Vi kan erbjuda trädgårdsskötsel på löpande avtal till  privatpersoner. Vi utför då t ex regelbunden gräsklippning, häckklippning och ogräsrensning. Referenser kan lämnas på begäran.

Självklart är företaget registrerat för F-skatt, moms och innehar alla nödvändiga företagsförsäkringar. Vi har en god ekonomi och inga betalningsanmärkningar.

Företagets bas finns i Vänge, strax utanför Uppsala, men vi arbetar t ex även med många kunder i norra Stockholm samt Norrtälje.

arbete


VI KLIMATKOMPENSERAR VÅRA BILRESOR

Vi skulle önska att vi kunde genomföra våra resor med bil helt utan miljöpåverkan, men i väntan på det så klimatkompenserar vi alla våra bilresor genom Klimatkompensera.se. 

certifikat 

VI SKYDDAR DINA PERSONUPPGIFTER

Från och med den 25 maj 2018 ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen (PuL). GDPR är en ny dataskyddslag som gäller inom EU.


För oss på Grönare gårdar är det viktigt att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.

 
Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som kund. Vi behöver därför dina personuppgifter för att du bland annat ska kunna få offerter och fakturor från oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

 
Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler samt våra interna riktlinjer.

 
Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. T ex så kan du beställa hem ett registerutdrag med dina personuppgifter (namn, kontaktuppgifter, köphistorik) från oss.

 
Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter så kontakta oss gärna!VI GARANTERAR ATT DU BLIR NÖJD

Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig trygg med oss och att du blir helt nöjd med det arbete vi utför åt dig. Vi har därför alltid 100%-nöjd-kund-garanti på alla arbeten vi utför.

Garantin innebär att vi  lovar dig att utföra arbetet så att du blir helt nöjd. Om du mot förmodan skulle ha några invändningar mot ett arbete vi utfört så hör genast av dig till  oss så lovar vi att rätta till det så snart som möjligt!

Nöjd-kund-garanti


Tillbaka till startsidan